KSD Groep   Opleidingssoftware   Competentiesoftware   E-Learning   Outsourcing   Contact
   

Competentiemanagement
Home
Oplossingen
Producten
Support
Partners
Nieuws
Zoeken
Aanvragen
Brochure(s)
Demonstratie op lokatie
Lunch Bijeenkomsten
Advertisement
KSD Groep lanceert Competentie360.nl Afdrukken E-mail

Image

KSD Groep heeft een nieuw systeem gelanceerd, speciaal gericht op met MKB. Het biedt een online voorbereiding op functioneringsgesprekken middels een 360 graden feedback. KSD Groep heeft een aantal softwarecomponenten herontwikkeld van het Competentie Portaal en de iDEAL koppeling.

VOLLEDIG PERSBERICHT

Eindhoven 15 april 2009 – Aan HRM beleid besteden ondernemers liever niet te veel aandacht. Een veel gebruikt instrument in het MKB is het functioneringsgesprek. Ter voorbereiding van een dergelijk gesprek biedt Competentie360.nl de mogelijkheid om een 360 graden feedback meting uit te voeren dat inzicht geeft in het functioneren van een medewerker.

De 360 graden feedback methode wordt veel gebruikt vanwege de eenvoud en de resultaten. Aan directe collega’s, leidinggevenden en eventueel klanten of leveranciers wordt gevraagd een korte vragenlijst in te vullen over een medewerker. Dit betreft meerkeuze vragen over functie gerelateerde competenties zoals “klantgerichtheid” , “stressbestendigheid” of “leidinggeven”.

Het opzetten van een 360 graden feedback meting gaat bij Competentie360.nl in slechts 3 stappen en alles wordt direct online verwerkt. Na het invoeren van de bedrijfsgegevens wordt een meting aangemaakt voor de medewerker, waarbij een keuze gemaakt wordt uit 45 competenties waarop een medewerker beoordeeld moet worden. Vervolgens kunnen collega’s en andere betrokkenen via het systeem per mail uitgenodigd worden om de beoordeling uit te voeren. Na deze invoer kan de ondernemer tegen betaling een rapportage downloaden. De rapportage biedt stof voor het functioneringsgesprek doordat de medewerker een spiegel voorgehouden wordt.

Een enkele rapportage kost € 125,- en vanaf 10 credits geldt een prijs van € 99,-. Op de website competentie360.nl kan tevens een voorbeeldrapportage worden bekeken.