KSD Groep   Opleidingssoftware   Competentiesoftware   E-Learning   Outsourcing   Contact
   

Competentiemanagement
Home
Oplossingen »
Producten »
Support
Partners »
Nieuws
Zoeken
Aanvragen
Brochure(s)
Demonstratie op lokatie
Lunch Bijeenkomsten
Advertisement
Competentie Portaal als uitbreiding op personeelinformatiesysteem Afdrukken E-mail
Eindhoven, november 2007 - Steeds meer bedrijven zien het portaal van KSD Groep als een uitbreiding op hun personeelssysteem. Dit systeem bevat ten slotte alle relevante gegevens van de eigen medewerkers, soms aangevuld met salarisgegevens. Echter voor competentiemanagement ontbreekt hier een schakel.

Koppeling
Het KSD Competentie Portaal wordt vaak geïnstalleerd op het intranet van de organisatie. In 9 van de 10 situaties wordt er een technische koppeling gerealiseerd met het personeelsinformatiesysteem (of te wel PI systeem). Hierdoor worden de basisgegevens van de medewerkers (naam, afdeling, functie, e.d.) automatisch overgezet. Vervolgens worden de competentie- en functieprofielen hieraan gekoppeld.

Intranet
Via het intranet kunnen de managers en medewerkers zelf hun eigen informatie raadplegen. Managers kunnen van hun eigen medewerkers de historie opvragen, nieuwe 360 graden evaluaties uitvoeren, planning- en voortgangsgesprekken noteren, gekoppeld aan de relevante competenties en resultaten (KPI, key performance indicators).

» Voor meer informatie kunt u doorklikken naar de productpagina