KSD Groep   Opleidingssoftware   Competentiesoftware   E-Learning   Outsourcing   Contact
   

Competentiemanagement
Home
Oplossingen »
Producten »
Support
Partners »
Nieuws
Zoeken
Aanvragen
Brochure(s)
Demonstratie op lokatie
Lunch Bijeenkomsten
Advertisement
Nieuws
KSD Groep lanceert Competentie360.nl Afdrukken E-mail

Image

KSD Groep heeft een nieuw systeem gelanceerd, speciaal gericht op met MKB. Het biedt een online voorbereiding op functioneringsgesprekken middels een 360 graden feedback. KSD Groep heeft een aantal softwarecomponenten herontwikkeld van het Competentie Portaal en de iDEAL koppeling.

Lees verder...
 
Competentie Onderzoek 2008 afgerond Afdrukken E-mail

Image

Eindhoven, september 2008 - Na 2 maanden is het KSD Competentie Onderzoek 2008 afgerond. Ondanks de technische problemen in de beginfase hebben er veel mensen gereageerd. Ruim 4% van de ondervraagden heeft geantwoord.

Lees verder...
 
Competentie Onderzoek 2008 Afdrukken E-mail
Eindhoven, juli 2008 - Ter verbetering van haar Competentie Portaal is KSD Groep een online onderzoek gestart. Wilt u ook meedoen? En tevens kans maken op een dinerbon voor 2 personen? Het betreft slechts 8 vragen (max. 2 miniuten van uw tijd).  Klik naar http://competentieonderzoek2008.ksdgroep.nl
 
Nieuw: Eigen dialect in KSD Competentie Portaal Afdrukken E-mail
Eindhoven, februari 2008 - Een nieuwe mogelijkheid is nu beschikbaar. Alle modulen van het Competentie Portaal zijn Multi-language opgezet. Dat betekend dat er meerdere talen gekozen kunnen worden, maar ook dat u uw ‘eigen dialect’ kunt aanmaken, essentieel bij het invoeren van een competentiesysteem.
Lees verder...
 
KSD Groep op de HRM Live! 2008 Afdrukken E-mail

Image

Eindhoven, februari 2008 - Op 5 en 6 maart a.s. presenteert KSD Groep haar nieuwste innovaties en laatste ontwikkelingen op het kennis en netwerkevent HRM Live! in de RAI Amsterdam.

 
Competentie Portaal als uitbreiding op personeelinformatiesysteem Afdrukken E-mail
Eindhoven, november 2007 - Steeds meer bedrijven zien het portaal van KSD Groep als een uitbreiding op hun personeelssysteem. Dit systeem bevat ten slotte alle relevante gegevens van de eigen medewerkers, soms aangevuld met salarisgegevens. Echter voor competentiemanagement ontbreekt hier een schakel.
Lees verder...
 
Toppers wordt KSD® Competentie Portaal 2007 Afdrukken E-mail

Eindhoven, september 2007 - De migratie van Toppers naar het KSD® Competentie Portaal 2007 bevindt zich in de laatste fase. De functionaliteit van het (verouderde) windowspakket en 10 jaar ervaring is nu beschikbaar in een moderne webbased versie.

Lees verder...
 
KSD op de Performa 2007 Afdrukken E-mail

Image

Eindhoven, juli 2007 - Natuurlijk staat KSD ook dit jaar weer op de Performa 2007 vakbeurs op 3 en 4 oktober a.s. . De divisie Competentiemanagement presenteert de nieuwste versie van het Competentie Portaal en Evaluatie Online.

Lees verder...